Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κοντός Δημήτριος | Ηλεκτρολόγος Σκόπελος - Γλώσσα Σκοπέλου

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ {small}

Η διαρκής ενημέρωση στην εξέλιξη των ηλεκτρολογικών εργασιών μας δίνει την δυνατότητα, να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του πελάτη και πάντα με γνώμονα την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ {small}

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας. Έτσι, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας θα προβούν σε μία εξατομικευμένη μελέτη στο χώρο σας και θα σας προτείνουν τις πλέον συμφέρουσες λύσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ {small}

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες κάθε ηλεκτρολογικής εργασίας, προσφέροντάς σας εξειδικευμένες λύσεις. Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική και αισθητική σας απαίτηση σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιτάξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 
 
 
 
 
 
ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Σκόπελος

Η επιχείρησή μας “Κοντός Δημήτριος” η οποία εδρεύει στην Σκόπελο και πιό συγκεκριμένα στην Γλώσσα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών δίνοντας αξιόπιστες προτάσεις και λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική εργασία ή ηλεκτρολογική βλάβη που αντιμετωπίζετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Σκόπελο. 

Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησής μας απαρτίζεται από ηλεκτρολόγους με πείρα και γνώση, που διαθέτουν χρόνια προϋπηρεσίας στον κλάδο. Δραστηριοποιούμαστε στη μελέτη και υλοποίηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων οικιών και επαγγελματικών χώρων, αλλά και στην αντικατάσταση και εκσυγχρονισμό παλαιότερων δικτύων. 


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H επιχείρησή μας “Κοντός Δημήτριος” η οποία εδρεύει στην Γλώσσα Σκοπέλου, διαθέτοντας μία έμπιστη ομάδα που αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρολόγους σας προσφέρει αξιόπιστες ηλεκτρολογικές εργασίες σε προνομιακές τιμές, χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητα εργασίας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συντηρήσεις κτιρίων και πινάκων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Με αρωγό την πολυετή πείρα και τις άρτιες τεχνικές γνώσεις των ηλεκτρολόγων μας, η επιχείρησή μας, σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, στις πλέον προσιτές τιμές.